Waarom kiest directiesecretaresse Charlotte er elke dag weer voor om bij Rijnhart Wonen te werken?

“Mijn hart gaat sneller kloppen van het feit dat ik waardevolle ondersteuning kan bieden en we als organisatie iets betekenen voor de maatschappij. Met mijn oog voor detail, sociale eigenschappen en dankzij fijne collega’s heb ik mijn draai gevonden in een wereld – en een organisatie – die voor mij compleet nieuw was en waarin ik op mijn best ben als ik voor en met alle afdelingen samenwerk.

Met een druk gezinsleven race ik ’s ochtends altijd van uit huis naar Leiderdorp. Dat doe ik met plezier want vanuit mijn rol als directiesecretaresse draag ik indirect bij aan de missie van Rijnhart Wonen: het verbeteren van het woongenot van onze huurders. Met mijn collega’s zorgen we voor een fijne woonplek, een thuis. Deze maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk en dan maakt het me niet uit dat ik mijn kop thee niet gelijk kan inschenken zodra ik achter mijn bureau zit. Pas als ik urgente taken heb gedaan gun ik mezelf even een momentje.

Voor een goede Italiaanse pasta kun je mij echt wakker maken

Knallen op werk vind ik belangrijk, maar een gezonde levensstijl ook. Ik bodypump geregeld, zo blijf ik fit voor mijn gezin (partner en 2 zoontjes). We genieten volop van het leven door op vakantie te gaan en de wereld te ontdekken. Ik leg alles vast met mijn camera. Dit kan je een hobby noemen, net als uiteten gaan en borrelen met familie/vrienden.

Geven en nemen

Ik heb balans gevonden tussen privé en werk. Bij Rijnhart Wonen werken we hard aan het woongenot van onze huurders, maar de organisatie is er ook voor mij. Ik heb een fijne werkplek (zowel thuis als op het verbouwde kantoor, want we werken hybride) en ik krijg de ruimte om mezelf te kunnen ontwikkelen (hier is budget voor). Je merkt in alles dat de maatschappelijke betrokkenheid ook intern doorgevoerd wordt. Iets wat ik waardeer in Rijnhart Wonen als werkgever.”