Als makelaar is Myora verantwoordelijk voor de woningen van Rijnhart Wonen

“Ik werk met veel plezier sinds 2010 als makelaar bij deze prachtige organisatie, waarbij ik mensen aan een huis – en dus een thuis – help. Het voelt als een voorrecht om mensen te helpen aan één van de belangrijkste dingen in hun leven: een dak boven hun hoofd. Als dit lukt is dat de kroon op mijn werk. 

Makelaar zijn is een prachtig beroep, waarbij ik begonnen ben als verkoopmakelaar en nu woonmakelaar ben. Dit houdt in dat ik het gehele verhuur- en verkoopproces van A tot Z doe. Een prachtige job, waarvoor ik me 110% inzet. Niets is mooier dan, wanneer je zelf geniet van een fijn thuis, je dit ook voor een ander kunt realiseren. En dat is precies wat Rijnhart Wonen als doel heeft: werken aan het woongenot van haar huurders. Het is fijn om daar met een heel team voor te zorgen. De maatschappelijke betrokkenheid voel ik in elke vezel van mijn lichaam en dat is ook precies de reden waarom ik voor een organisatie als deze heb gekozen: iets terug doen voor een ander.

Mijn absolute quilty pleasure is toch wel een nachtje dansen op goede 80’s muziek

Op mijn werk ga ik er voor! Tijdens het sporten trouwens ook. Ik ben er gek op en je vindt me geregeld op de tennisbaan. Even een balletje slaan met mijn teamgenoten maakt mijn hoofd leeg. Het is natuurlijk ook gezellig om een drankje te doen in het clubhuis. In mijn eigen ‘clubhuis’ ben ik ook graag, met mijn gezin. Met de aankleding heb ik er voor gezorgd dat het helemaal onze plek is, ons thuis. De tijd die we hier samen doorbrengen is onbetaalbaar. Net als reizen, dat doen we ook heel graag en we kunnen al aardig wat landen afstrepen.

Ik gun al onze huurders een plek waar ze zich thuis voelen

Vanuit het makelaarsvak waar ik het maatschappelijke karakter en de strategische verdieping miste, kwam ik bij Rijnhart Wonen. Mijn inlevingsvermogen zorgt er voor dat ik goed met allerlei type mensen overweg kan, dit is in mijn vak heel belangrijk. Niet alleen met de huurders maar ook  met mijn collega’s. Iedereen is anders en dat maakt het leuk. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een ‘shout out’ te doen naar mijn collega Karel. Karel zit al 40 jaar bij de corporatie en heeft enorm veel kennis en ervaring, die hij graag deelt. Dit is ontzettend leerzaam en daarvoor ben ik hem heel dankbaar. Door kennis te delen kunnen we met elkaar nog beter zorgen voor het woongenot van onze huurders.”