Een financieel gezonde basis en investeren in de toekomst, daar gaat John voor

“Onze afdeling zorgt voor een gezond financieel beleid, waardoor we kunnen investeren in het huidige en toekomstige bezit van Rijnhart Wonen, de woningen van onze huurders. Op deze manier draagt onze afdeling bij aan de missie van onze maatschappelijk betrokken organisatie. Een prettig idee dat ik als medewerker financiële administratie daar ook invloed op heb.

Vanuit de transportsector en het VvE beheer ben ik bij Rijnhart Wonen binnengekomen in 2016. School was nooit mijn ding, terwijl ik het nu heel verrijkend vind om cursussen en opleidingen te volgen. Als ik in mijn vrije tijd meedoe aan (pub)quizzen, zorg ik dat ik in een team zit met mensen die andere kennis hebben dan ik. Samen weten we meer! Cijfers hebben voor mij geen geheimen, dit blijkt op mijn lijf geschreven. Net als de organisatie. Het sociale aspect en de functie passen zo goed dat ik mij toch al best wat jaren inzet voor Rijnhart Wonen, en dus voor onze huurders.

Ik ben gek op (pub)quizzen, in het bijzonder voetbalquizzen

Zodra ik op werk kom ben ik niet degene die je ziet bij de koffieautomaat. Thuis ontbijt ik snel en dat is voor mij voldoende brandstof om de eerste uren, goed gehydrateerd met water, aan de slag te gaan. Werken met cijfers betekent accuraat en analytisch werken, dit zijn echt mijn sterke punten. De balans tussen werk en privé is goed. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin, familie en vrienden. Ik geniet van vakanties en een voetbalreisje op zijn tijd. 

Een werkgever die mij ziet om mijn kwaliteiten

Ik werk met veel plezier samen met mijn collega’s. Samen met partners, huurders en collega’s zorgen we voor een mooie balans in het maatschappelijke domein. Tuurlijk moet er geld verdiend worden, maar dat vloeit terug naar onze huurders, hun woningen en dus hun woongenot. Verduurzaming is daar een mooi voorbeeld van. Iets waar Rijnhart Wonen zich echt voor inzet. De relatie met mijn collega’s kun je ook duurzaam noemen, we zijn met een fijn team en mijn collega Nathalie zorgt altijd voor wat extra sfeer op de afdeling. Vooral tijdens Kerstmis, als ze foutloos alle kerstnummers op Sky Radio weet mee te zingen.”